Ca in fiecare an, elevii Colegiul Tehnic “Valeriu D. Cotea” Focșani sărbătoresc, prin diverse activități, cel mai de preț aliment de pe pământ, PÂINEA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE!
Astfel, elevii clasei a X-a B (domeniul de pregătire Alimentație publică), în cadrul orelor de instruire practică, au pus în aplicare cunoștințele dobândite la modulul „Sortimentul de preparate și băuturi”, prin realizarea unui proces tehnologic de obținere a pâinii. Această activitate le-a oferit posibilitatea de a-și testa abilitățile practice și creativitatea, realizând produse de panificație modelate prin diverse tehnici de modelare.
Activitatea s-a desfășurat sub directa îndrumare a cadrelor didactice care predau disciplinele de specialitate la clasă, respectiv prof. Hărăbor Larisa și prof. IP Avram Luminița.
Mulțumim domnului director, prof. Nicolaie Coman, pentru susținerea necondiționată în toate activitățile pe care pe desfășurăm cu elevii!


















